Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/speleiland/domains/spel-eiland.nl/public_html/include/db.php on line 3
Pimp je auto 3 - Spel-Eiland.nl - Speel hier al jouw gratis online spellen!
Op Spel Eiland kun je al jouw favoriete spellen spelen. - Alle spellen zijn gratis te spelen op spel-eiland! - Hier zijn spellen te vinden voor jong en oud. - Ook zorgen wij ervoor dat er elke keer nieuwe games zullen zijn. - Al staat jouw favoriete spel niet op onze spellen site kun je altijd contact opnemen met spel eiland.
Terug naar speloverzicht

Pimp je auto 3


Beschrijving Pimp je auto 3:

Met dit auto pimp spel is het mogelijk om jouw favoriete auto te kopen en hem helemaal naar jouw style te pimpen! Ook kun je je auto tunen door er andere onderdelen in te zetten. Het geld dat je hiervoor nodig hebt kun je verdienen met straat races.
Commentaar plaatsen Commentaar op Pimp je auto 3:

Geplaatst op 2011-05-23 13:46:36 door gert .n

dit spel is fasinerend
Geplaatst op 2011-05-19 10:37:27 door Tomas12

Vet spel! ik speel hier veel deze spel altijd leuk met dikke bumpers op de auto! ik kies altijd de Golf als ik 18 ben koop ik ook een golf.
Geplaatst op 2009-10-23 11:39:33 door Patrick

Super vet dat Drag Racer tegenwoordig ook op Spel-Eiland.nl staat. Ik speel al een tijdje spellen op spel-eiland, maar miste Drag Racer nog! Ik heb een mailtje gestuurd naar de beheerder van Spel-Eiland, en binnen 1 dag hebben hun Drag Racer geplaatst! Su
Commentaar zien
Naam:
Commentaar:
Problemen

Klik hier als u problemen heeft met het spel Pimp je auto 3 of deze pagina.